Haluatko rotariksi?

Rotaryklubit kutsuvat jäsenikseen yksityishenkilöitä, jotka ovat paikkakunnan tunnettujen liike- ja ammattialojen sekä yhteiskunnallisten palvelulajien arvossapidettyjä edustajia.  Rotary Internationalin järjestysmuodon mukaan kutsuttavien tulee olla täysi-ikäisiä henkilöitä, joilla on hyvät luonteenominaisuudet sekä hyvä ammatti- ja/tai yhteisömaine.

Rotaryjäsenyytesi alkaa klubista. Toimiessasi aktiivisesti kehität johtamistaitojasi ja lisäät tietojasi ja saat elinikäisiä ystäviä. Rotary kokoaa yhteen vaikuttajia — sinun kaltaisiasi ihmisiä, jotka haluavat vaikuttaa asioihin. Me tarjoamme sinulle resursseja ja mahdollisuuksia parantaa paikkakuntasi oloja ja muuttaa maailmaa.

YHDESSÄ PAIKKAKUNTASI PARHAAKSI

Kaksi tärkeintä syytä, miksi halutaan liittyä Rotaryn jäseniksi, on että halutaan auttaa omaa paikkakuntaa ja löytää samanmielisiä vaikuttajia ja ystäviä. Meidän jäsenemme pysyvät rotareina vuodesta toiseen samoista syistä.

MEIDÄN YHTEINEN VAIKUTUKSEMME

Rotary kokoaa yhteen sinun kaltaisiasi ihmisiä — vaikuttajia kaikista kulttuureista ja ammateista, jotka haluavat käyttää omaa erityisosaamistaan hyvän tekemiseen. Ihmisiä, joiden vastuuntunto innostaa auttamaan paikkakuntaansa niiden hyvien asioiden vuoksi, joita heidän omalle osalleen on tullut. Ihmisiä, jotka tarjoutuvat tarttumaan kaikkein hankalimpiinkin haasteisiin — ja yrittävät sitkeästi saada aikaan pysyvää muutosta paikkakunnilla ympäri maailman.

Yhdessä me annamme nuorille voimaa, parannamme terveyttä, edistämme rauhaa ja kehitämme paikkakuntia kaikkialla maailmassa.

Meidän 1,2 miljoonan maalimanlaajuisen jäsenistömme vaikutus on suurempi kuin koskaan — ja sen vaikutus kasvaa edelleen.

Kun rotarit kokoavat voimansa ja sitoutuvat toteuttamaan jonkin asian, kuten esimerkiksi PolioPlus-hankeen, vaikutuksen mittavuus on selvä. Ja sinunlaistesi rotarien jatkuvan tuen avulla me jatkamme taistelua polion hävittämiseksi nyt – End Polio Now.

HALUAISITKO ALKAA ROTARIKSI, MUTTA HALUAISIT VIELÄ VARMISTUSTA?

PP Teuvo Rodén, Vaasa Eteläinen-Vasa-Södra
Mobile: +358-500-665 413
E-mail: teuvo.roden@netikka.fi

10 HYVÄÄ SYYTÄ RYHTYÄ ROTARIKSI:

1.     Mahdollisuus palvelemiseen

2.     Ammatillinen verkottuminen

3.     Henkilökohtainen kasvu ja kehittyminen

4.     Ystävyys

5.     Kulttuurien monimuotoisuus

6.     Hyvä yhteiskunnan jäsen

7.     Maailmanlaajuinen yhteisymmärrys

8.     Viihtyminen

9.     Nuorisovaihto ja rotaryperhe

10.   Eettinen ympäristö

Haluatko rotariksi?

Täytä ja lähetä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.